Koen aan het woord #1: Plannen voor 2022

Beste ouders, partners en atleetjes, Leuk dat ik mij via deze weg aan jullie mag voorstellen. Mijn naam is Koen de Jong en ik ben sinds augustus betrokken bij Scopo Atletico. Ik mag in de organisatie werken aan het managen van onze samenwerkingen met verenigingen, scholen en andere organisaties. Daarnaast ben ik op de achtergrond ook betrokken bij het bepalen van de strategie, marketing en mag ik ook heel af en toe op het veld staan als trainer! Practice what you preach ? Leuk dat ik jullie een update mag geven over wat onze plannen en veranderingen zijn voor 2022. Goed nieuws is dat we met Scopo vooral blijven doen waar we om bekend staan: het organiseren van de leukste sport & spe(e)l activiteiten voor kinderen! Hieronder de belangrijkste updates:

Naamswijziging Beweegkampen

Jullie kennen onze Beweegkampen in de vakanties. Na een onderzoek hebben we besloten de naam te gaan veranderen naar de Scopo Sportdagen. Het programma (1 of 2 daagse) blijft in grote lijnen hetzelfde. Daarnaast werken we elke vakantie met een ander thema en richten daar onze sporten & spelen op in. We willen de ouders die hebben meegeholpen met het onderzoek bedanken voor het meedenken in de naamsverandering! 

Scopo Events als paraplu

Sinds enkele weken is er een nieuwe Instagram pagina meer en meer actief: @ScopoEvents. Hierop zullen wij alle foto’s & video’s van onze activiteiten plaatsen. Onder de activiteiten van Scopo Events vallen: de Voetbalspeeltuin, de Beweegspeeltuin, RUIG, De Sportdagen in de vakanties, Beweegdagen voor scholen en onze Beweegfeestjes. In onze communicatie naar de ouders sturen we jullie vanaf heden dus naar dit kanaal ? De kanalen Beweegfeestje & RUIG zullen ook nog steeds actief blijven. Inclusief het algemene Scopo kanaal. Volg je ons al op Scopo Events? Nog niet? Ga naar @ScopoEvents 

De Scopo Academie, onze nieuwe trots!

De Scopo Academie is een nieuwe tak binnen Scopo en daar zijn we maar wat trots op. Wat gaan we doen? De werkwijze en methode bij Scopo willen we meer uitdragen. Onze bewegingswetenschapper en opleider van trainers - Marco Neuvel - wordt hiervoor het kopstuk. Hoe gaan we dit doen?
  • Meer opleidingen verzorgen voor trainers & begeleiders. In samenwerking met onze partnerverenigingen.
  • We willen opleidingen gaan verzorgen voor scholen en bso medewerkers. Onze Scopo methode laden bij verschillende organisaties. 
  • Advies aan organisaties over de dynamische schooldag, bewegend leren op school en het programma clubsupport uitbreiden. Hoe ga je bijv. naar een toekomstbestendige vereniging? Hoe integreer je bewegen leren in je schooldag? 
Via onze Instagram, Facebook en LinkedIn pagina gaan we meer en meer onze kennis delen. De content zal worden geplaatst op het algemene Scopo Atletico kanaal.

Beweegfeestje breidt zich steeds meer uit!

Ook Beweegfeestje groeit. Vorig jaar gaven we al meer dan 300 Beweegfeestjes en kregen wij gemiddeld een 9.6 beoordeling van ouders. Inmiddels worden er via het platform Beweegfeestje.nl regelmatig feestjes geboekt in heel Noord-Holland. Hier zijn we erg blij mee en we zijn klaar voor deze uitdaging!  Stay tuned!  Zomaar een greep van de leuke dingen die we ondernemen. Daarnaast zitten er nog veel meer leuke dingen aan te komen. Wil je daar nou meer over weten? Je kunt mij altijd een mailtje sturen via koen.dejong@scopoatletico.nl. Tot de volgende update!