#1 Cédric aan het woord: nieuwe reeks activiteiten voor onze atleetjes

Leuk, mijn eerste bericht op onze site! Mijn naam is Cédric Girault en voor de mensen die mij nog niet kennen – ik ben al tijd actief als trainer en sinds de zomer ook als coördinator! Onze topactiviteiten RUIG en de Voetbalspeeltuin vallen in mijn takenpakket en ik vind het erg leuk om hier dag in, dag uit mee bezig te zijn.   De Kerstvakantie is geweest dus is het tijd voor onze nieuwe reeksen activiteiten. Hierover informeer ik jullie graag!   RUIG 8-weekse reeks – buitenspelen met een gedachte! Was jouw kind aanwezig bij de Buitenspeeldagen? Hierbij hebben we de RUIG-methode toegepast. We organiseren RUIG dagen en de RUIG reeksen. Vanaf volgende week donderdag (27 januari) starten we weer met een 8 weekse RUIG- reeks. Dit kan op verschillende dagen (donderdag t/m zondag).   RUIG neemt de kinderen mee buiten de gebaande paadjes: klimmen, stoeien, rennen, oerkreten brullen, monsters vangen, grenzen verleggen. Met als resultaat een uitgelaten en opgeladen kind met een grote grijns.    De activiteit vindt plaats in de Kennemerduinen in Overveen en is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Hierbij maken wij altijd verschillende groepen zodat leeftijdsgenoten bij elkaar zitten.   NIEUW: In deze reeks leggen we meer de focus op het leren over de natuur. Daarnaast zijn wij bezig met een mooie samenwerking met de boswachters!   De Voetbalspeeltuin Na de vorige reeks met een mooi certificaat en een hoop fun te hebben afgesloten, is het tijd voor een nieuwe ronde. Tijdens deze te gekke trainingen laten we kinderen tussen 4-7 jaar kennis maken met de voetbalsport. Op de vrijdag middag staat het grasveldje in de Haarlemmerhout helemaal vol met blije kinderen die op spelenderwijs bezig zijn met het leren omgaan met de bal. Uiteraard worden er ook lekker veel partijtjes gespeeld!   Op 28 januari start de nieuwe 12 weekse trainingen reeks.   De training vindt plaats op vrijdagmiddag van 14:00-15:00 of 15:30-16:30. Je kan altijd een proeftraining komen doen.   Zien we jou en je vriendjes/vriendinnetjes snel tijdens onze RUIG en Voetbalspeeltuin reeks? Schrijf je dan snel in!   Dat kan via:
  1. Klik hier om je snel in te schrijven voor De Voetbalspeeltuin
  2. Om RUIG te gaan, Klik hier!!