#2 Mike aan het woord: Terugblik kerstvakantie

De kerstvakantie zit er weer op en dat is voor ons een mooi moment om even terug te blikken op die periode. Met maar liefst 20 activiteiten kunnen we wel zeggen dat wij aardig actief zijn geweest. Hoe we dat met ons team en met onze partners voor elkaar hebben gebokst, verdiend een groot compliment. Het is super fijn als je met mensen en partners samenwerkt die meedenken en ook in onze missie geloven. Zonder jullie was het niet gelukt. Dank daarvoor! Nog mooier is dat er bijna 1000 kinderen actief zijn geweest. Van voetbaldagen, tot hockeydagen en sportdagen en RUIG en buitenspeeldagen. Hier kwamen, zoals je van ons kent, veel verschillende sporten en spellen met bijbehorende blije en rode gezichten voorbij. Daarnaast hebben we ook een hoop nieuwe vriendschappen zien ontstaan. Én kinderen in beweging én ook nog eens veel (nieuwe) sociale contacten. Als we kijken naar de corona tijd zijn dat 2 mega belangrijke factoren voor de gezondheid van het kind (en volwassenen). We hopen dan ook dat daar meer aandacht voor komt vanuit hogere hand. Wij gaan in ieder geval stug door met de missie om voor ieder kind een gezonde toekomst te creëren!