Update Scopo Sportopvang

Met de aankondiging van de nieuwe lockdown heeft Team Scopo gekeken naar de mogelijkheden en onmogelijkheden rondom ons programma in de vervroegde Kerstvakantieweek. Goed nieuws- we kunnen doorgaan! Het sporten voor kinderen onder 18 jaar is toegestaan. Belangrijk gegeven is dat er toestemming wordt verleend door de locatie en/of de gemeente. Van de locatie wordt geacht dat het een buitensportfaciliteit betreft. Binnensportaccommodaties zijn vanaf heden gesloten. Wat betekent dit voor ons programma? Voor onze voetbaldagen, buitenspeeldagen en beweegdag betekent dit het volgende:
  1. De Voetbaldagen van maandag 20 & 21 december (Geel-Wit) en dinsdag 21 & donderdag 23 december (HKC) vinden doorgang. We hebben het coronaprotocol verder aangescherpt.
  2. De Buitenspeeldagen van woensdag 22 & vrijdag 24 december wordt voor onderzocht of dit doorgang kan vinden. Omdat ’t Wed een openbare locatie is moet er afstemming zijn met de gemeente hierover. Wij verwachten geen problemen maar houden een slag om de arm. Maandag a.s. volgt hier meer info over.
  3. De Beweegdag van donderdag 23 december zou plaatsvinden in sporthal Groenendaal. Binnensportlocaties zijn vanaf vandaag gesloten. Wij zijn daarom druk bezig om een buitenlocatie te vinden in de omgeving van Heemstede. Mogelijk moeten wij ons originele programma aanpassen. Dit hangt af van de mogelijkheden van de locatie.
Garantie voor deelnemers Voor degenen die aankomende week op een andere manier willen invullen, bieden wij de volgende opties: Optie 1: Omboeken naar een andere activiteit. In de voorjaarsvakantie willen wij hetzelfde programma gaan draaien. Hierbij willen wij dezelfde planning aanhouden qua dagen en tijdstippen. Optie 2: Terugbetaling Optie 3: Scopo voucher voor een andere activiteit naar keuze. In de nieuwsbrieven, via socials en onze website informeren wij onze achterban wanneer er leuke activiteiten zijn voor jouw kind. Elke schoolvakantie zijn wij actief. Wanneer de 40 euro voucher één op één niet voldoende is, dan kun je gebruik maken van een kortingscode. Deze korting bedraagt dan 40 euro. Mocht je hier interesse in hebben, dan sturen wij de code via mail naar je toe. Check www.scopoatletico.nl/inschrijven voor ons aanbod in 2022. We vragen vriendelijk voor aanvang van de activiteit een mail te sturen naar info@scopoatletico.nl met jouw gegevens (volledige naam deelnemer + activiteitkeuze) en het scenario dat jouw voorkeur geniet. Wij bedanken je alvast voor het geduld, zodat we deze beslissing correct kunnen afhandelen. Hoe gaan wij om met de maatregelen binnen ons programma? Lees ons coronaprotocol via de volgende link. Wij hopen jullie te zien! Team Scopo heeft er zin in! Sporten en bewegen blijft essentieel in deze tijd, juist voor kinderen. Wij zijn blij dat we daar een steentje aan kunnen bijdragen. Voor vragen/opmerkingen neem contact op met info@scopoatletico.nl