Doe mee aan het ‘Scopo uurtje’ voor bedrijven!

Met de nieuwe maatregelen van het demissionaire kabinet is sporten voor volwassenen voor 17:00 uur de enige optie.  Wetenschapper Erik Scherder is niet verrast. "Maar het was me veel waard geweest als het kabinet niet alleen had verteld wat niet mag, maar ook wat wél mag. Dit is het moment voor bijvoorbeeld werkgevers om het werknemers toe te staan tijdens werktijd te bewegen of om scholen op te roepen juist overdag veel te bewegen en kinderen uit die schoolbankjes te halen." Volgens Scherder levert bewegen onder werktijd nog al te vaak een schuldgevoel op. "Pas die arbeidswet aan, zodat werknemers zonder schuldgevoel een stuk kunnen lopen of fietsen. De coronakilo's tikken aan en hoe meer overgewicht, hoe sneller je afweersysteem verzwakt. Bewegen is essentieel, juist tijdens deze pandemie." Scopo uurtje voor werknemers Wil jij als bedrijf een beweeguurtje creëren voor jouw werknemers? Wij kunnen met het ‘Scopo uurtje’ dit voor jullie organiseren. Deelnamekosten bedraagt 5 euro per werknemer. Programma kan op maat worden gemaakt. Tijden: 09:00-10:00 op afgesproken locatie (nader te bepalen). Investeer in de gezondheid van je werknemers! Neem contact op met Mike van den Ban, via m.vandenban@scopoatletico.nl of bel naar 06-83233573