It's a wrap: scopo atletico neemt het RUIG stokje over!

RUIG was al een krap jaartje op zoek naar een partij die met net zoveel enthousiasme en liefde als de Founder (Marieke) het mooie concept RUIG voort kon gaan zetten. De belangrijkste voorwaarde voor haar was dat de ziel van RUIG behouden bleef; rebels, stoer, actief, energiek, puur en in liefde met elkaar en natuur. En die match heeft ze met ons gevonden! Bij RUIG gaan we rollend de duinen af, sjouwen zware takken, springen van een omgevallen boom, stampen in plassen en bouwen hutten en forten. Maar ook spotten we monsters en draken, ontdekken bloemen en planten en ontmoeten grote beesten en kleine diertjes. We doen ook wat terug voor de natuur. Zo ruimen we altijd het plastic op dat we tegenkomen. Zo creëren we op een fantastische manier een gezonde generatie! Inschrijven kan hier!