Beweegkamp Juli Haarlem met record aantal atleetjes!

Van 6 t/m 8 juli vond ons eerste Beweegkamp van de zomervakantie plaats en maar liefst 100 atleetjes namen deel. De weersomstandigheden waren ons niet gunstig gezind, maar dat mocht de pret niet drukken. Softbal, Atletiek, Voetbal, Frisbee, Hockey, Levend Stratego en een Speurtocht stonden onder andere op het programma. Ook werkten wij voor het eerste met de tool Respect, Veiligheid en Vertrouwen (RVV) voor een positief beweegklimaat. De atleetjes maakten met elkaar afspraken aan het begin van het kamp en evalueerden deze iedere dag (respect), maar ook evalueerden zijn of ze positief naar elkaar waren en elkaar niet pesten (veiligheid) en of ze eerlijk zijn geweest (vertrouwen). Op naar het volgende kamp in Stede Broec van 3 t/m 5 augustus! Inschrijven kan hier!