Ronald de Boer als ambassadeur van Scopo Atletico

Ronald de Boer als ambassadeur van Scopo Atletico! De oud-topvoetballer van Ajax, Barcelona en het Nederlands elftal heeft zich verbonden aan onze organisatie en steunt onze visie. Naast het voetballen heeft Ronald in zijn jeugdjaren veel getennist en buiten gespeeld, dit is belangrijk geweest voor zijn verdere ontwikkeling en carrière. Doordat hij nog steeds veel en gevarieerd beweegt zit hij goed in zijn vel. Het is volgens hem belangrijk om lichamelijk en geestelijk fit te zijn, want dit vormt de basis voor je verdere leven. De trainers van scopo atletico geven je de persoonlijke aandacht die nodig is om je te ontwikkelen op zowel lichamelijk als mentaal vlak, waardoor je uiteindelijk creatiever en fitter wordt. Aanmelden voor een van onze activiteiten: www.scopoatletico.nl/inschrijven