Doortrainen deze zomer?!

Vind jij de zomerstop te lang duren en wil je onder zomerse temperaturen op een andere manier beter leren bewegen en beter worden in jouw sport ? Meld je dan aan met je team, of kom individueel trainen bij Scopo Atletico! Tijdens de trainingen van Scopo Atletico werk je op een vernieuwende manier aan je lichaam, waardoor je uiteindelijk beter wordt in jouw sport! Team  -Trainingen onder leiding van professionals -Groepen van maximaal 12 kinderen -Locatie in overleg te bepalen -Als ouder word je iedere week op de hoogte gehouden middels een WhatsApp bericht over de voortgang en afspraken -Intakegesprek over de te behalen teamdoelstellingen -Tussentijdse evaluatie
Interesse? Mail naar info@scopoatletico.nl Individueel  -Trainingen onder leiding van professionals -Groepjes van maximaal 4 kinderen, persoonlijke aandacht gewaarborgd. Meer info: https://scopoatletico.nl/individuele-training/ of mail naar info@scopoatletico.nl BETTER AT SPORTS, STRONGER IN LIFE!